Over Augias Flex

Augias Flex investeert met een Buy & Build strategie in de autonome groei van het uitzendbureau; door herpositionering, centralisatie van verloning, finance en IT-werkzaamheden, toevoeging van ondernemerschap en recruitmentkracht en bestaande talenten verder te ontwikkelen. De stip aan de horizon? Vóór 2025 in de top 50 van grootste uitzendondernemingen staan.

Inmiddels zijn de eerste twee overnames een feit en liggen wij hiermee op schema. Wij hebben er vertrouwen in dat wij onze doelstellingen gaan bereiken.  

Als managementteam is dit niet de eerste klus die wij aannemen. Met meerdere trackrecords hebben wij jaren ervaring in de uitzendbranche en de expertise om uitzendbureaus naar een nieuw niveau te tillen. Wij richten ons hiermee met volle focus op het verwezenlijken van de groei van Augias Flex. 

Interesse? Wij maken graag kennis met je. Stuur direct mail naar onze M&A Consultants Ellen van der Heij en Joris Buijsman, Operationeel Manager Rigard van Klooster of vul onderstaand formulier in. 

POWERED BY JEX

Augias Flex is onderdeel van het softwarebedrijf JEX: één van de snelst groeiende techbedrijven binnen de flexibele arbeidsmarkt. 

Met uitgebreide kennis van de uitzendmarkt, een ervaren managementteam, de specialistische (recruitment) marketingmachine en volledige technologische ondersteuning, biedt JEX alle benodigde support om succesvolle overnames te realiseren. Op die manier heeft Augias Flex alle tools in huis om de juiste uitzendbureaus te selecteren en maximaal resultaat te behalen na overname. 

Meer weten over JEX? Bekijk de website. 

Neem contact met ons op