Bedrijven

Augias Flex is opgericht door JEX en neemt geheel of gedeeltelijk ondernemingen over die actief zijn op de flexibele arbeidsmarkt van Nederland. Hierbij ligt de focus op organisaties met omzetcijfers tussen 5 en 15 miljoen euro, waar verbetermogelijkheden liggen op het gebied van onder andere backoffice, finance, marketing en IT. 

Met een groot bestand aan gekwalificeerd personeel door heel Nederland kan Zuidgeest snel voorzien in extra personeel. Personeel dat zich door middel van persoonlijke begeleiding, veiligheidstrainingen en opleidingsmogelijkheden kan blijven ontwikkelen. Dit in combinatie met diverse veiligheidscertificeringen, in-house services en volledige uitbesteding van werving, selectie en salarisadministratie zorgt ervoor dat Zuidgeest zich kan onderscheiden als betrouwbare partner voor werkzoekenden en organisaties met behoefte aan personeel.

Als bemiddelaar van personeel richt Zuidgeest zich op de industrie, bouw en techniek. Branches waar Augias Flex en haar management veel ervaring in heeft.

FlexForces gaat verder dan alleen uitzendwerk. Als franchisegever helpt FlexForces ervaren én beginnende uitzendondernemers verder in de uitzendbranche, met een eigen franchiseformule. Vanuit deze formule neemt FlexForces werk uit handen, waardoor de ondernemers zich kunnen richten op het kernproces van hun onderneming: het matchen van vraag en aanbod in de uitzendbranche.  

Lokale uitzendondernemers worden door FlexForces met professionele tools ondersteund om succesvol een uitzendbureau te runnen. Door de werkzaamheden op lokaal niveau blijft FlexForces altijd persoonlijk en betrokken; voor zowel de opdrachtgevers als (potentiële) kandidaten. FlexForces is voornamelijk actief in de branches productie, logistiek, transport en industrie. 

Workfix is een specialist op het gebied van logistiek en transport personeel. Opgericht in 2017 zorgt het uitzendbureau er in de regio Brabant voor dat de logistieke processen van bedrijven niet in gevaar komen. Workfix gelooft dat als je goed bent voor een ander, ze goed zijn voor jou. De kernwoorden respect, transparant en vertrouwen staan erg hoog in het vaandel. Het uitzendbureau wil meer zijn dan een goede werkgever, kandidaten worden behandeld zoals de mensen van Workfix zelf ook behandeld willen worden.