Bedrijven

De versplinterde Nederlandse Flexmarkt biedt ongekende kansen. Door middel van strategische overnames en synergie tussen de deelnemingen haalt Augias Flex het maximale potentieel uit de uitzendmarkt boven.

Juli 2021 zijn wij gestart met onze zoektocht naar potentiële overnamekandidaten. Ons management heeft een ervaren trackrecord met het bouwen, reorganiseren en uitbouwen van merken. In diverse formaties heeft ons management binnen enkele maanden totale organisaties gereorganiseerd en opgezet.

Op deze pagina zult u, na gedane overnames, de overgenomen organisaties terug kunnen vinden.

Bij Zuidgeest staan onze mensen op één, al vijftig jaar lang. Waar je dat aan merkt? Onder meer aan de persoonlijke begeleiding. Je hebt bij ons een vast aanspreekpunt; een professional die jou graag goed leert kennen, het belangrijk vindt dat je lekker in je vel zit en 24/7 voor je klaarstaat.
 

Werkplezier, daar gaan we samen voor. Wij geloven dat je meer voldoening uit je werk haalt als je je blijft ontwikkelen. Samen investeren we daarom in jouw toekomst. We kijken naar wat je kunt, maar vooral ook naar wie je bent. Wat is nou écht jouw droom en welke baan of opleiding past daarbij? Samen maken we er werk van.

Je past bij Zuidgeest als je energie krijgt van hard werken en blijven groeien. En als je net zoals wij van een feestje en gezelligheid houdt. We organiseren van tijd tot tijd een feest voor alle medewerkers en ontmoeten je daarnaast graag op onze borrels. Zo maken we ons werk nog leuker.

 

FlexForces begeleidt, ondersteunt en coacht uitzendondernemers bij hun (dagelijkse) werkzaamheden. Wij doorlopen samen het proces van A tot Z. Denk hierbij aan het opzetten van de branding en het begeleiden van bestaande en nieuwe medewerkers, maar we helpen ook bij het werven van kandidaten en klanten. Een succesvolle samenwerking waarbij wij de franchisenemers voldoende ontzorgen zodat zij kunnen focussen op hun core business.

Al onze franchisenemers hebben toegang tot de innovatieve systemen en diensten van de JEX. Gebundeld zorgen de labels voor een compleet aanbod. JEX Finance zorgt voor voldoende liquiditeit en JEX Backoffice regelt de backoffice en is juridisch werkgever. Daarnaast is JEX Works het zelfontwikkelde platform waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samenkomt, om zo eenvoudig en optimaal alle vacatures te kunnen vervullen. Ook kan het inhouse marketingteam zorgdragen voor het vormgeven en uitzetten van online marketing campagnes.