Over Augias

Augias Flex is een participatiemaatschappij gericht op de Nederlandse uitzendmarkt. Een versplinterde markt met een omvang van minimaal €30 miljard. Met  Augias Flex richten wij ons op het overnemen van uitzendorganisaties met potentieel op diverse gradaties.

Ons management heeft een ervaren trackrecord met het bouwen, reorganiseren en uitbouwen van merken. In diverse formaties heeft ons management binnen enkele maanden totale organisaties gereorganiseerd en opgezet.

Downloads:

Aanmelden interesselijst

Uitgifte Augias is gesloten. Interesse voor een volgende ronde? Vul dan onderstaand formulier in.  

Augias flex

Augias Flex is een spin-off van JEX, maar staat nu volledig onafhankelijk in de markt. Augias Flex maakt wel gebruik van de nieuwste oplossingen en technologieën die zijn ontwikkeld door JEX. In samenwerking met investeerders focussen wij op overnamen van meerdere uitzendondernemingen om te investeren in hun groei. Met als einddoel om vóór 2025 in de top 50 van grootste uitzendondernemingen staan.    

De huidige markt is inefficiënt en heeft hoge kostenstructuren. Door de basis te leggen met de software van JEX en onze eigen jarenlange ervaringen in de uitzendmarkt, weten wij hoe we kostenstructuren moeten verbeteren en rentabiliteit tot een maximum kunnen ontwikkelen. We verwachten bij onze overgenomen bureaus de EBITDA binnen twee jaar te verdubbelen.