Investor relations

De uitgifte Augias 2021 is gesloten. U kunt uw interesse voor een volgende ronde tonen door onderstaand formulier in te vullen.

Participatiemaatschappij

Ervaren management

Stabiel dividend

Spin-off JEX Technology Group

Diverse buy-out mogelijkheden

Over Augias

Augias Flex is een participatiemaatschappij gericht op de Nederlandse uitzendmarkt. Een versplinterde markt met een omvang van minimaal €30 miljard. Met  Augias Flex richten wij ons op het overnemen van uitzendorganisaties met potentieel op diverse gradaties.

Ons management heeft een ervaren trackrecord met het bouwen, reorganiseren en uitbouwen van merken. In diverse formaties heeft ons management binnen enkele maanden totale organisaties gereorganiseerd en opgezet.

Downloads:

Aanmelden interesselijst

De uitgifte Augias 2021 is gesloten. U kunt uw interesse voor een volgende ronde tonen door onderstaand formulier in te vullen.

Augias flex

Augias Flex is een spin-off van JEX, maar staat nu volledig onafhankelijk in de markt. Augias Flex maakt wel gebruik van de nieuwste innovaties en technologieën, ontwikkeld door JEX. De eerste investeringsronde is met succes gesloten en de oorlogskas van Augias te gevuld voor de eerste overnames. In samenwerking met investeerders, participeren wij in meerdere uitzendondernemingen met als missie: een nieuwe top 50 speler worden in de uitzendmarkt. Deze ondergrens ligt op een omzet van €60 miljoen.

De huidige markt is inefficiënt en heeft hoge kostenstructuren. Door de technologische basis van JEX en onze eigen jarenlange ervaringen in deze markten, weten wij hoe we kostenstructuren verbeteren en rentabiliteit tot een maximum kunnen ontwikkelen. We verwachten bij onze overgenomen bureaus de EBITDA dan ook binnen twee jaar te kunnen verdubbelen. Wilt u meer weten over onze organisatie, onze strategie of uw potentiële rendement als investeerder? Lees hier het volledige investeringsdocument van de eerste (gesloten) kapitaalronde.

Investeren in de Nederlandse flexmarkt?

Het ervaren managementteam van Augias Flex is voltijd bezig om geschikte overnamekandidaten te vinden in de Nederlandse flexmarkt. Als investeerder kunt u hier deel van uitmaken en meegroeien met onze portefeuille.

Focus op

Geprognosticeerde cijfers