Overname FlexForces door Augias Flex 

1 januari 2023 | Nieuws

Augias Flex heeft een duidelijk doel: eind 2025 een plek bemachtigen in de top 50 grootste uitzendondernemingen van Nederland. Dit wil Augias Flex bereiken door het opkopen, samenvoegen en efficiënter maken van uitzendbureaus. Na de eerste overname van Zuidgeest afgelopen zomer, komt Augias Flex met de overname van franchise uitzendbureau FlexForces weer een stap dichter bij dit doel. 

Waarom FlexForces?
Op dit moment heeft FlexForces vier vestigingen en naar verwachting worden daar in het eerste kwartaal van 2023 nog twee aan toegevoegd. Een stip aan de horizon? Doorgroeien naar een landelijk netwerk. Om deze groei te realiseren, blijft FlexForces altijd in gesprek met potentiële, nieuwe franchisenemers. Als franchisegever in de uitzendmarkt draagt FlexForces dus goed bij aan het (sneller) behalen van de doelstellingen van Augias Flex voor de komende drie jaar.

De kracht van FlexForces
Lokale uitzendondernemers worden door FlexForces met professionele tools ondersteund om succesvol een uitzendbureau te runnen. Door de werkzaamheden op lokaal niveau blijft FlexForces altijd persoonlijk en betrokken; voor zowel de opdrachtgevers als (potentiële) kandidaten. Op deze manier, met lokaal ondernemerschap en de gewortelde lokale netwerken in de uitzendmarkt, is FlexForces beter in staat om sneller door te groeien als franchise.

FlexForces is voornamelijk actief in de branches productie, logistiek, transport en industrie. Naast de branches waarin Zuidgeest werkzaam is (industriële reiniging, industrie, sloop, infra en logistiek), is deze verbreding een mooie aanvulling op de portefeuille van Augias Flex.   

FlexForces gaat verder dan alleen uitzendwerk. Als franchisegever helpt FlexForces ervaren én beginnende uitzendondernemers verder in de uitzendbranche, met een eigen franchiseformule. Vanuit deze formule neemt FlexForces werk uit handen, waardoor de ondernemers zich kunnen richten op het kernproces van hun onderneming: het matchen van vraag en aanbod in de uitzendbranche. Op deze manier haalt FlexForces samen met de ondernemers het maximale resultaat uit de uitzendondernemingen.

Over Augias Flex
Augias Flex is opgericht door JEX en neemt geheel of gedeeltelijk ondernemingen over die actief zijn op de flexibele arbeidsmarkt van Nederland. Hierbij ligt de focus op organisaties met omzetcijfers tussen 5 en 15 miljoen euro, waar verbetermogelijkheden liggen op het gebied van onder andere backoffice, finance, marketing en IT.

Powered by JEX
Met de service- en softwareoplossingen van JEX haalt Augias Flex het maximale potentieel uit de arbeidsmarkt en de overgenomen partijen. Dankzij deze samenwerking beschikt Augias Flex over uitgebreide kennis van de uitzendmarkt, een ervaren managementteam en een specialistische (recruitment) marketingmachine. Zo heeft Augias Flex altijd toegang tot de juiste tools én volledige technologische ondersteuning. Steeds belangrijkere factoren worden op deze manier ondersteund en versterkt. Hierdoor kan Augias Flex nóg beter focussen op de groei van de overgenomen organisaties.

Met het oog op 2025 wordt ononderbroken en strategisch gekeken naar overnamekandidaten. Kijk voor meer informatie op de websites van Augias FlexFlexForces en Zuidgeest.