Overname FlexForces door Augias Flex 

Augias Flex heeft een duidelijk doel: eind 2025 een plek bemachtigen in de top 50 grootste uitzendondernemingen van Nederland. Dit wil Augias Flex bereiken door het opkopen, samenvoegen en efficiënter maken van uitzendbureaus. Met de overname van FlexForces komt dit doel weer een stap dichterbij.  

Spin-off van JEX 

Als spin-off van JEX krijgt Augias Flex de mogelijkheid om haar kennis en kunde met de expertise van JEX te combineren. Het doel hiervan is om het maximale potentieel te halen uit de arbeidsmarkt en de overgenomen partijen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de infrastructuur van JEX. Door bijvoorbeeld administratieve taken en marketing aan hen over te dragen, kan er gefocust worden op de groei van de overgenomen organisaties.  
 
Over FlexForces 

Dagelijks brengt FlexForces personeel en opdrachtgevers bij elkaar. Ze denken hier met beide kanten mee. Van in gesprek gaan met werkgevers wanneer er aanvullende opleidingen of cursussen nodig zijn, tot betrokken blijven in het gehele zoek- en sollicitatieproces. Ook wanneer er niet meteen een match gevonden wordt. Ze zijn actief in verschillende branches binnen de arbeidsmarkt, maar hun specialisme ligt bij logistiek, productie, transport, industrie en afvalverwerking. Van vakantiebaan tot parttime- en fulltimebaan, FlexForces staat altijd voor langdurige samenwerkingen en de beste matches.  

Maar de franchisegever gaat verder dan alleen het matchen van vraag en aanbod in de uitzendbranche. FlexForces helpt beginnende uitzendondernemers verder in de uitzendbranche met hun franchiseformule en reikt ze verschillende tools aan om te blijven groeien. Zo kan de ondernemer meteen profiteren van hun naamsbekendheid en expertise.  

Over Augias Flex 

Augias Flex is opgericht door JEX en investeert en participeert in ondernemingen die actief zijn op de Nederlandse flexmarkt. Door middel van het toevoegen van kapitaal, energie, ervaring, synergie en technologie kunnen uitzendondernemingen sneller groeien met een hoger onderliggend resultaat. Hierbij ligt de focus op organisaties met omzetcijfers tussen €5 en 15 miljoen, waar kansen liggen op het gebied van onder andere backoffice, finance, marketing en IT. 

Met het oog op 2025 wordt ononderbroken en strategisch gekeken naar overnamekandidaten om de beoogde groei te behalen.